5 Essential Elements For petek servisi

Wiki Article

Merhabalar Bakımlarınızı ve temizliğinizi 23 yıllık tecrübemizle ile yapıyoruz. Yapılan tamiratlarınız ve değişen parçalar one yıl garantilidir.

Petek Bakımları sayesinde kullanılan petek tesisatlarının ömrü de uzatılmış olur. Bu da çOkay fazla maliyetin ortaya çıkmasını engeller. Bu nedenle firmamızın bu hizmetinden faydalanabilir ve yaşam kalitenizi artworkırabilirsiniz.

Ankara’nın En iyi profesyonel iş arkadaşlarımızla çalışmaktayız Ankara’nın her yerine servisimiz bulunmaktadır…

Kombi petek temizliği ve tamiri her tür marka ve product tamiri temizliği itina ile yapılır memnun kalmadığınızda para iade edilir

Firmamıza yaptırdığınız petek temizliği çalışması, her yıl düzenli olarak yaptırılması gereken bir temizlik işlemi olduğundan dolayı maalesef garanti verilmemektedir.

Radyatör ve tesisatınız özel yeni nesil cihazlarla bu iş için üretilmiş özel kimyasalla yıkamasını yapıp koruyucu kimyasalını atıp kombi ve tesisatınızı kış a hazırlıyoruz İrtibat

Eski kombiniz yakın petekler ısıtıyor kombiye uzak petekler ısınmıyor mu ? Bütün petekler ısınmıyor ? Örnek: son odanızı yatak odası olarak farz eder isek ya tamamı yada petek servisi üst kısmı sadece ısınıdır.

It looks like you had been misusing this function by likely way too quickly. You’ve been quickly blocked from making use of it.

You might be utilizing a browser that isn't supported by Fb, so we have redirected you to a less complicated version to provde the best knowledge.

Öceeden randavulu hayat akışınızı engellemicek derecede mümkün olgunca hızlı ve sizleri memnun bırakarak kaliteli bi şekilde siz değerli müşterilerime hizmet petek servisi vermek şahsi sorumluluğum dur

Tüm hizmet verenlerimizin istanbul petek servisi en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına istanbul petek servisi alıyoruz.

petek ısınmama sebepleri arasında en çok karşılaşılan sorun Petekler için yıllık bakım lar yaptırılmamasıdır. . özel sıvılar tesisatın içinde dolaştırılır ve bir makine ile tahliye edilir.

Tesisat temizliği yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır bu noktalar çok dikkat edilmesi gerekir. Eğer ki gerekliyse temizlik esnasında mutlaka kimyasal koruyucu kullanılması petek servisi gerekir. Kombi ve petek parçaları temizliği engelleyecek şekildeyse sökülerek yapılmalıdır.

Kombi petekleri tam olarak ısıtamıyor ise fakat çalışmaya da devam ediyor ise basıncı kontrol edilmelidir.

Report this wiki page